כובע מטוגן
איש אחד טיגן את הכובע שלו בתוך מחבת
הוא תהה אם הוא שם את התבלינים הנכונים
פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, בזיליקום, וקורט כורכום
הוא שם הרבה בצל, כי הוא אוהב בצל,
אבל הוא לא היה בטוח אם זה יהיה טעים כשמכינים כובע מטוגן
הוא ידע שהרבה בצל זה טוב אם מטגנים שרוכים,
אבל באשר לכובע – הוא לא ידע
הוא חשב שחבל שאין לו אישה שתטגן לו את הכובע,
ותדע בדיוק איך להכין אותו
פעם אחרונה כשהוא טיגן כובע – היה לו טעם של תחתונים,
והוא לא רצה שזה ייקרה שוב
לכן הוא חשב שהגיע זמן לקנות ספר מתכונים לטיגון כובעים.
תגובות (1)
כשר לפסח, כן?