בקי
עוגה בצורת לב עם כתוביות יפות מקדמת את ד"ר גיל לניהול המחלקה מזל טוב אדוני ♥♥

בין כתלי בית החולים פרק ט"ז

בקי 12/03/2012 829 צפיות 9 תגובות
עוגה בצורת לב עם כתוביות יפות מקדמת את ד"ר גיל לניהול המחלקה מזל טוב אדוני ♥♥

ד"ר גיל המשיך בעבודתו כשמדי פעם מגיע לחדרה של גילי ומטפל באינפוזיה, הוא החליט שבגילי הוא יטפל בעצמו כדי שאולי בתקווה תמלט מניתוח נוסף.

היא חייכה לעברו והוא ליטף את שיערותיה ולחש לה "הכל יהיה בסדר הסירי דאגה מלבך".

בשעות אחר הצהרים המוקדמות קראה המזכירה הרפואית לד"ר גיל כי היה בשבילו טלפון.

"הלו אמר הרופא"

"הי נשמע קולה של אשה " מדברת סגנית המחלקה גניקולוגיה ומיילדות אליה אתה עובר ומקבל את ניהולה אני מבקשת באם יש לך אפשרות להגיע אלינו ולנהל שיחת היכרות עם כל הצוות"

"בוודאי שאגיע תודה לך ומה שמך בבקשה?"

"שמי מירי ונעים לי מאד ד"ר גיל שאתה מקבל את ניהול המחלקה, שמך הולך לפניך ואין איש שיגיד מדוע הוא ולא מישהו אחר ממש אין"

"מודה לך מאד מירי יקירתי בעוד רבע שעה אגיע אליכם"

"האחות שקראה לו לטלפון חייכה אליו ושאמרה : למה אתה עוזב אותנו ד"ר גיל אין איש כמוך בשום מקום ורופא ענק שכמותך אפשר לספור על אצבעות יד אחת, אני מבקשת ממך בתור מחווה של פרידה שתדאג שד"ר נגלר לא תעבוד אצלנו ממש לא תעבוד אצלנו אף פעם.

"הפרופסור ואני קבענו פגישה אצל מנהל בית החולים ולעניות דעתי הוא תסולק מכאן בבושת פנים, רופאה שמתעללת במטופלות מקומה לא בתוך בית החולים שלנו .

לפני שירד למחלקה שאליה הוזמן נכנס שוב לגילי ובדק באם הכל כשורה איתה ושמח מאד כי היא נרדמה, חרש הסיט את הוילון ויצא מהחדר.

ד"ר גיל הודיע לאחות כי הוא ימצא במחלקה א' וביקש ממנה שתיכנס מדי פעם לברר מה עם גילי ואם תצטרכי אותי דחוף אל תהססי להתקשר אלי.

"בהצלחה ד"ר גיל מגיע לך להצליח"

"תודה השיב לה וחש כי הוא מסמיק"

במחלקה א' המתין לו כל הסגל הרפואי והוא התקבל בסבר פנים יפות כשכולם לחצו את ידו.

מנהל המחלקה הפורש ביקש לומר כמה מלים וכולם הקשיבו לו.

הוא הודה לכל הצוות שעבדו יחדיו במהלך שנים רבות והבטיח כי הבא אחריו וכמובן מדובר על ד"ר גיל המצב ימשיך באותה מתכונת.\\ד"ר גיל הוסיף מנהל המחלקה הוא איש משכמו ומעלה ורופא ענק, למרות שהוא איש צעיר הוא מוכר כרופא ומנתח אדיר כשהאבחנה שלו קולעת תמיד בול ובכך נמדדת תבונתו של רופא.

אני מוסר את רשות הדיבור לד"ר גיל, כל המסובים מחאו לו כפיים והוא הודה לכולם ושמח מאד לקבל את ניהול המחלקה ומקווה שחלילה לא יאכזב ויעבוד במלוא מרצו כמו עד עתה.

לאחר מכן הוסיפו משפטים קצרים סגנית המחלקה וצוות הרופאים ולפתע הוכנסה עוגה ענקית בצורת לב אשר היה כתוב עליה בהצלחה וברוך הבא ד"ר גיל.

ואוו איזו הפתעה ואוו אני לא עומד בכך גמגם ד"ר גיל תודה לכולכם אני עוד רגע אזיל דמעות מרב הפתעה ותודה.

הוא ביקש סכין כדי לכבד את כל הצוות אך מנהל המחלקה ביקש ממנו שייקח אותה שלמה הביתה וייהנה ממנה.

אדוני אני עומד על כך לכבד כל אחת ואחד מכם ואשאיר חצי ממנה על הדלפק של האחיות ואת הנותר אקח למחלקה שלי ,

"אני מודה לכם מאד מאד מאד ומקווה שהיחסים בינינו ישארו תמיד טובים והוגנים".

הוא פרס את העוגה וכיבד את הנוכחים, ובצאתו מהחדר ביקש מהאחות כי תואיל להביא צלחת והוא הניח בצלחת חצי ממה שנותר ואת היתר הוריד למחלקה שלו

המשך יבוא


תגובות (9)

מקסים תמשיכי :)

12/03/2012 10:58

בקי, הסיפורים שאת כותבת מדהימים! אני מצטערת שאני לא מגיבה עליהם, אבל אני פשוט לא עומדת בקצב.. אני לא קוראת הרבה באתר, אין לי הרבה זמן, ואפילו את הכתיבה שלי זנחתי..
את מעלה פרקים כל כך מהר שאני לא מספיקה לקרוא פרק אחד וכבר עולים עוד שלושה… אם יש ימים שאני לא נכנסת, אני פשוט מאבדת את הרצף… מצטערת אם נעלבת או משהו מכך שאיני מגיבה לסיפורייך, ואני רוצה שתדעי שהם באמת מדהימים!

12/03/2012 11:56

לוסי תאמיני לי שאני מצטערת שהעלתי שאלה כזו הלוא אי אפשר להכריח אף אחד להגיב ואני שאלתי את השאלה שלי כשעיני זולגות דמעות פשוט חשבתי למה לא בכל ה-1000 סיפורים אבל לפחות ב-1 ב- 2 אבל תאמיני לי שאני מצטערת ומתנצלת אין לי הזכות לבקש שתגיבו ממש כך תודה וערב טוב ממני בקי ♥♥

12/03/2012 12:03

עאב טוב מירי אני מודה לך על התגובה ועל ההתמדה להגיב ולהעריך מה שאני עושה תאמיני לי זה לא מובן מאליו זה פשוט מעלה את קרנו של הכותב בעיני עצמו והערב נהגתי בטיפשות ואני כועסת על עצמי כי פניתי לאחרים מהכותבים ושאלתי אלוהים מדוע אינכם מגיבים ולו לסיפור אחד שלי מ 1000 הסיפורים ויותר אף סיפור לא מצא חן ??? אבל מירי תאמיני לי שגיתי ואני מצרה על זה.\
הכל מתגמד כשהמסכנים האלה בדרום סובלים סבל מר מאחלת להם שהכל יסתיים מהר אמן אמן כן יהי רצון ממני בקי ♥

12/03/2012 12:07

בקי אני לא חושבת שיש לך על מה להתנצל,
את צודקת במה שאמרת ואני באמת מתנצלת.
החזרה שלי לאתר היא בעיקר בזכותך,
ולכן אני מבינה מאיפה מגיעה האמירה הזו.
חשוב לי להגיד, שאני לא קוראת את הסיפורים שלך, לא בגלל שאנחנו מחרימים אותך
וממש לא בגלל שאני לא אוהבת אתם.
פשוט באמת אני מוצאת את עצמי בלי זמן,
ולכן אני משתדלת לקרוא את הסיפורים הקצרים אבל באמת קצת קשה לי לעמוד בקצב.
חוץ מזה רציתי להודות לך על כול מה שאמרת שעזתי,
זה עזר לי מאוד.

12/03/2012 12:14

את לא צריכה להצטער על זה שפנית אלינו, להפך, הארת את עיניי ואני שמחה.
אני אשתדל לעכוב יותר בפעם הבאה.
ולפי הסיפורים הקודמים שלך שקראתי- את כותבת מצויין, אין לך מה להתעצב:)

12/03/2012 12:14

מאמי שלי עכשיו אני רצה לקרוא את כל הסיפוררררר

12/03/2012 12:22

ממש יפה הצלחת לרגש אותי מעכשיו אני תמיד יעקוב אחר הסיפורים שלך(אני רק מקווה שאני יצליח לעמוד בקצב, וחוצ'מזה את לא צריכה להצטער, כי גם אני עשיתי יחסי ציבור לסיפור שלי כי אם אני שאני רק בסיפור הראשון שלי רוצה תגובות אז מן הסתם שאת שיש לך 1000 סיפורים רוצה תגובות)

12/03/2012 13:12

לכל המגיבות המתוקות שלי לכולכן כאחת אני מודה מעמק לבי על תגובותיכן ויחד עם זאת מצטערת כי כתבתי אליכן דברים לא ראויים שאם הייתי עושה פסק זמן קצרצר הייתי נמלכת בדעתי. מכל מקום ריגשתן אותי ואני לא אפספס אף סיפור שלכן כולכן יוצרות מדהימות וכפי שכבר אמרתי אני חשה את כולכן ביחד וכל אחת ואחד לחוד כמשפחה אחת גדולה ♥ זו הרגשתי ♥ ןשוב התנצלות ותגיבו רק כשתהיו פנויים אני יודעת שיש אילוצי הכנת שיעורים בחינות ועוד כהנה וכהנה מחויבויות , אשר התגובה לסיפורים שלי מתגמדת ואולי אפילו לא ראוייה .

תודה רבה והמון הצלחה בלימודים ♥♥♥♥

מני באהבה בקי ♥♥♥♥

13/03/2012 07:31
5 דקות
סיפורים נוספים שיעניינו אותך