letmewrite
אני ממש אשמח לתגובות ובמיוחד אם תקראו את הקטעים הקודמים שלי ותרשמו מה אתם חושבים, גם תדרגו. תודה

מי ילדה רעה?

letmewrite 16/11/2015 1673 צפיות תגובה אחת
אני ממש אשמח לתגובות ובמיוחד אם תקראו את הקטעים הקודמים שלי ותרשמו מה אתם חושבים, גם תדרגו. תודה

כשהייתי קטנה אמא אמרה לי להתרחק מילדות רעות, אז פירשתי את זה כמופרעות, הבנות שהולכות למרכז השכונתי ללא ליווי מבוגר. נקרא להם "המעיזות".
ואז גדלתי קצת נהפכתי לנערה מתבגרת, בעוד ש"תתרחקי מילדות רעות" מהדהד בראשי. היום אני מפרשת "ילדות רעות" כמעשנות ושותות ומסתובבות עם בנים שכל מה שבראש שלהם זה סקס, הם מסתכלים עלייך וחושבים "סקס". כולם יודעים שרובם כבר לא בתולים
במוקדם או במאוחר כל אחת תתקל בסיגריה ווודקה לפני גיל 18, אני מקנאה בבנות שיודעות מגיל צעיר שהן לא רוצות לעשן ושמשוכנעות בכל ליבן שזה זבל, שיודעות שוודקה זה המפתח לצרות.
אבל אני.. ידעתי שאני רוצה להתנסות ואולי לא רק כי זה בולשיט להגיד לעצמך 'אני אנסה רק פעם אחת וזהו', מה שאוהבים ממשיכים לעשות אותו.
אני בת 15 וחצי לפני כמה חודשים נתקלתי בסיגריה, חשבתי שעישנתי אותה,בשבילו,רק כדי להוכיח לו שאני מסוגלת. לפני כמה ימים עישנתי באמת סיגריה וזה ממש דוחה, יש לי מזל.
לפני חודשיים שתיתי בפעם הראשונה ואהבתי. כשאפשר אני שותה קצת כי אני אוהבת ,ואנשים מתמסטלים רק כי הם אוהבים.
לפני שבועיים עישנתי נרגילה בפעם הראשונה וישר זה הרגיע אותי, אני אוהבת לראות את העשן יוצא מפי, אני אוהבת להרגיש את השחרור בלב כשאני מוציאה את השאכטה.
יש לי חברים ערסים חלקם כבר לא בתולים.
תגידי לי אמא, התכוונת שאני אתרחק מילדות כמוני? אני ילדה רעה בעינייך?
כל כך הרבה הזהרת אותי מעצמי שבסוף זה ניצח אותי.
המציאות ניצחה אותי.
אני ניראת חזקה מבחוץ, בטוחה מעצמי, אף סערה לא תזיז אותי ממקומי, מדעותי… אבל אני רק עוד נערה מתבגרת בעולם, עוד ילדה שלא סגורה על מי היא ומה היא. אז השיקולים שלי לא נכונים.
ואם אני מחפשת רק לעשות קצת כיף, קצת לשכוח מהמבחנים, מהתיכון, מהילדות הטובות, ממי שהייתי, לעצור לרגע את המחשבות הבלתי פוסקות שלי ולהיות בהווה, ברגע הזה של עשן נכנס ועשן יוצא, התמסטלות קלה, צחוק מהלב, צחוק של שיכורים, צחוק של ילדות רעות.


תגובות (1)

נכון למרבה הצער.
סיפור קצר, לעניין אבל בעיקרון לא הסגנון שלי. סליחה.
שלא תביני לא נכון: הסיפור יפה אבל בעיקרון לא הייתי קוראת אותו

17/11/2015 15:39
3 דקות
סיפורים נוספים שיעניינו אותך