סיפורי ערסים ;) רוני ומאור פרק 17
"רוני" שמעתי מישהו שהיה מאחוריי, זה היה ..
____________________________________
פרק 17:
זה היה מאור. "כן?" שאלתי אותו. זה שאנחנו לא ביחד לא אומר שאנחנו לא מדברים או משהו, עדיין נשארנו ידידים :) "אני לא מוותר עלייך" אמר, חייך והלך.
הבנתי מה הוא רצה אבל לא הבנתי למה הוא עשה את זה ..
ניגמרו השעתיים האלה וחזרתי לכיתה. אחרי ההפסקה היה לנו תנ"ך, שיעמום של החייייים !!
אוף לא ידעתי מה לעשות עם עצמייי מרוב שהיה משעמם ! "המורה אני יכולה לצאת לשירותים?" שאלתי אותה. "כן מהר" אמרתי ויצאתי מהכיתה ברוך ה' !!
נישארתי בחוץ, עשיתי סיבוב בבצפר והלכתי לספרייה. הייתי סתם במחשב שם, פייסבוק.
ככה העברתי את השעתיים האלה. אחר כך היה לי משעמם בבצפר אז הלכתי לבית.
אכלתי והלכתי לחדר של דניאל, באתי לפתוח ושמעתי גניחות, הוא חזר להיות כזה סטוציונר מגעיל ?! דוחה!
לא רציתי לדעת בכלל מה הולך שם. רציתי לצאת קצת לריצה לנקות את הראש גם עם מה שקורה לי עם מאור ודניאל ועדי ובכלל, הכל !! שמתי גופייה שחורה של אדידס שרואים טיפה את הבטן וטייץ מבריק כזה בצבע תכלת מושלםם ♥ ונעלי ספורט של אדידס שחורות, לקחתי את האוזניות ושמעתי והגניחות שנישמעו מהחדר של דניאל הלכו וגברו, זה היה מזעזע ! ויצאתי מהבית. רצתי איזה שעה וחצי. זה השכיח לי את כל המחשבות. אחר כך חזרתי לבית ונכנסתי להתקלח, הייתי ממש עייפה אז הלכתי לישון קצת.
קמתי בחמש כזה והיו לי הודעות בפלאפון – 'החברה הכי הכי'- עדי. לא היה לי כוח אליה אבל היא כתבה "אהבה שליי את תוכלי לעזור לי עם דניאל?" לא עניתי לה. היא צריכה לפתור את זה איתו ובינתיים לא נראה לי שהיא יכולה לעשות משהו בזמן שהוא מזיין איזה זונה אחת מכל המבחר שיש לו.
הייתי צריכה מישהו שעכשיו יהיה לידי כל הזמן וברור שחשבתי על מאור אבל אני עדיין לא מסוגלת להיות איתו, לא יודעת למה ! אני צריכה זמן.
ירדתי למטה לבריכה וקצת שחיתי. כל היום היו לי הודעות אבל לא עניתי לאף הודעה. לא היה לי עצבים ובמיוחד לא לעדי שעיצבנה אותי בזה שהיא פגעה באח שלי למרות שהוא עכשיו נראה מאוד מרוצה עם הגניחות שלו ושל הזונה !
היה כבר מאוחר אז הלכתי לישון. קמתי בבוקר די מאוחר אז כבר ויתרתי על בצפר. הלכתי לראות עם דניאל עדיין עם הזונה מזדיין או שאפשר סוף סוף לדבר איתו.
פתחתי את הדלת והוא סוף סוף נירדם והזונה לידו, נראה לי הוא התעייף אתמול מהזיון, פחח.
"זונה" אמרתי לה "יאללה קומי ועופי לבית זונות שבו היית" והעפתי אותה כמו אני לא יודעת מה. "קום נוו" אמרתי לדניאל ואחרי איזה 10 דקות הוא נזכר לקום. "איפה ההיא?" הוא שאל. פחח אפילו לא יודע איך קוראים לה. "מה אתה מפגר?! עוד ליום עבר וכבר אתה מזיין ??! כאילו הפרידה הזאת לא הזיזה לך בכלל !! " אמרתי. "אני אוהב אותה רוני אבל הייתי יבש והייתי חייב, אין מה לעשות, זה אני!" אמר.
"אם אתה אומר .." אמרתי לו ובאתי לצאת מהחדר "אה ודניאל? יש מצב אתה בא איתי לקניון?" הוספתי. "את מתכוונת לשרת אותך בקניון?" אמר. "משהו כזה" אמרתי, צחקתי והלכתי להתארגן. "תתארגן" צעקתי לדניאל. לבשתי ככה http://www.polyvore.com/cgi/app התאפרתי – איליינר דק עם כנף, מייקאפ, אודם אדום, בושם ועשיתי מחליק. היה בא לי קצת להיות יפה :) דניאל לבש חולצת טריקו עם ברמודה כזאת. הוא היה מושלם ♥
ויצאנו. הלימוזינה לקחה אותנו לקניון. קניתי מלא דבריים !! הצטלמנו מלא והעלנו לפייסבוק. גם דניאל קנה הרבה, דברים שאני בחרתי לו.
"וואו היה לי ממש כייף תאומייייי" אמרתי לו. "גם לייי תאומיי" אמר. חזרנו לבית, התקלחתי והלכתי לישון.
תגובות (7)
תמשיכיייייייייי וואייי נדיר מתה כבר לקרוא את ההמשךך
תמשיכי :)
תמשיכי
תמשיכייייייי
תמשיכי
תמשיכיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
מושלם תמשיכייייייייייי