סטוץ מאהבה פרק 1
אז אני כותבת פה, כי לא תמיד שמים לב לרציתי להוסיף.
בקשר לסיפור "אח שלה"- לא הפסקתי אותו פשוט היה לי רעיון נדיר לסיפור חדש אז אני אכתוב את שניהם במקביל.
הסיפור מכיל (ויכיל) פרטים מיניים, אלימות ושפה גסה, אז מי שלא מעוניינת- סליחה.
מקווה שתהנו;)
***
נכנסתי
הוא סגר אחריי את הדלת מצמיד אותי ללדלת הסגורה. נצמד אליי עם גופו.. אוהה… זה עשה לי את זה בכל פעם מחדש. הוא היה הסוד שלי. ואני הייתי הסוד שלו, כמו תמיד- זה אנחנו.
הפעם הוא לא הזדרז כמו תמיד.
הוא העביר את ידו על פניי בעדינות, מסיר את קצוות הפוני שלי, שהסתיר לו את עיניי. הוא הסתכל לי עמוק לעיינים, נושך את שפתיו, הורג אותי תוך כדי.
ידו השנייה הונחה על מותניי, וכבר כמעט שהרגשתי אותו מצמיד אותי אליו, כמו תמיד, בחוזקה, כמו ששנינו אוהבים, אבל לא. הפעם הוא פשוט הניח שם את היד, ממשיך להחזיק בי כמו בובת חרסינה עדינה. ממשיך להביט בעיניי מרטיב עם לשונו את שפתיו, הסיטואציה הייתה מוזרה לי.
הוא העביר את ידו על פני לא מנתק מהם לרגע את עיניו, מגיע לשפתיי, מלטף אותם ברפרוף, ואני כבר רוצה להרגיש אותו חזק כמו תמיד, רוצה אותי, נמשך אליי… הוא מותח אותי עד קצת גבול היכולת, הרגשתי שאם ימשיך כך עוד שניות אחדות, אני זו שאעשה את הצעד הבא.
כמעט וספרתי עד שלוש בלב, בשנייה שהרגשתי אותו נצמד אליי בחוזקה, ואנחה קולנית נשמעה מפי. עכשיו, כבר אחז את פני שבכל ידו, בדיוק כמו שאני אוהבת, בתשוקה, מצמיד אותי אליו, מניח את שפתיו על שלי, וברגע הבא היינו שקועים בתשוקה עמוקה כמו תמיד, משגעים אחד את השנייה ברצון שלעולם לא ייגמר.
הוא התרחק ממני, אוחז בידי עדיין, מתיישב על הספה ואז תופס אותי ממותני, מושיב אותי עליו, מסתכל לרגע על גופי עם המבט הרעב הזה שלו, וברגע הבא, גופייתי הייתה קרועה על הרצפה, והוא מנשק כל פיסה מגופי החשוף, וגם הלא חשוף.
הוא התנתק מגופי לרגע, מעביר את ידו על כתפיית חזייתי החדשה. "חדשה?" הוא שאל. הנהנתי. לבנה, עם תחרה אדומה בוהקת. הוא לא הפסיק ללטף את חזי מבעד לחזיית התחרה העדינה, כשהרגשתי את הבליטה במכנסיו גדלה. כל כך ידעתי שזה יעשה לו את זה… אדום, כמו שהוא אוהב תמיד.
הוא הביט לעוד רגעים אחדים על חזי מבעד לחזייה ואז אמר "את יודעת, איך להדליק אותי, אבל כרגע, אם לא תורידי אותה, אני אקרע אותה ממך" והסתכל עליי במבט החרמן שלו שכל כך אהבתי.
שלחתי את ידי לגבי לאט, מותחת את הגבול, מביאה את השיער קדימה, יודעת שזה כל כך עושה לו את זה…. פותחת קרס אחר קרס. שלושה קרסים. פתחתי אותה והשארתי אותה עליי, נותנת לו לעשות את שאר העבודה.
הוא הסתכל עליי במבט עצבני, חרמן עד כדי טירוף. הוא שם את ידיו על ירכיי החשופות, מעביר אותם לאט לאט אחורה עד ששני ידיו נחו על ישבני, מועכות אותו עד כדי כאב, שסחט ממני גניחה כאב והנאה, שגרמה לו לחייך.
"את אוהבת את זה?" הוא שאל, וקיבל כתשובתי גניחה קולנית.
הוא הצמיד אותי אליו בחוזקה, עולה עם ידיו על גבי, תולש ממני באחת את חזיית התחרה, זורק אותה בזלזול על הרצפה. הוא הפך אותי על גבי, עלה מעליי, אוחז במותניי, וברגע הבא ידיו היו בכל מקום ופיו היה עסוק בלנשק אותי בכל מקום בגוף, מרגישה את לשונו החמה עוברת על שדיי, לא עוזבת אותם לרגע.
"כמה התגעגעתי אלייך", הוא לחש בקול צרוד ששיגע אותי בכל פעם מחדש "ולחזה המושלם שלך, ולתחת הזה שאני כל כך הולך לזיין".. אמר בקולו הארסי, וכמעט כבר התגעגעתי לדיבור הקשוח שלו.
הוא שלח את ידו אל בין רגליי, יודע שאני כל כך חמה בשבילו כבר. מלטף את ירכי, נוגע לא נוגע בעדינות מחרפנת, שוב, מותח אותי עד קצה גבול היכולת.
הוא נגע בעדינות, מזיז אצבעותיו על אברי, סוחט ממני גניחות חנוקות, יבבות כמעט, יודע כל כך שאני רוצה אותו בפנים כבר.
"את אוהבת את זה?" הוא שאל. הנהנתי, גונחת בקול מיבב. פקחתי את עיניי, ראיתי אותו מחייך. הוא כל כך אוהב לראות אותי ככה, נתונה למגעו, להחלטתו. נושך את שפתיו בחרמנות.
בבת אחת, בעודו מסתכל עמוק בעיניי, הוא הזיז את ידו, גורם לי לייבב בקול מתחנן.
הוא חייך, נשכב מעליי, והתחיל להניע את אגנו מעליי נוגע-לא נוגע באברי שלי.
בהחלטה של רגע הנחתי את ידי על מותניו, דוחפת אותו לעבי, צמוד אליי.
הוא חייך חיוך שאומר "חח חמודה, חשבת שתוכלי לקבוע כאן אל הקצב" ואז השתחרר מאחיזתי, והתחיל לנשק את גופי, משגע אותי, הורג אותי מבפנים. אני מרגישה את נשימותיו החמות עולות במעלה גופי, נושקות לשפתיי. ואז הרגשתי את הבל פיו על אוזניי..
"את כל כך רוצה אותי בפנין כבר הא?!" הוא אמר. שתקתי. "תעני לי!" הוא אמר בקשיחות משונה. הנהנתי. "תגידי את זה בקול" הוא אמר, הבטתי בו לא מבינה. "תגידי את זה בקול, ואני שלך" הוא אמר.
פתחתי את פי "תזיין אותי".
"מי?" הוא שאל
"תזיין אותי כבר, ליאו"
"איך?" הוא המשיך לשאול.
"חזק."
"מה חזק?".
הבטתי בו בעצבים.
"חזק. תזיין אותי חזק כמו שרק אתה יודע, ליאו"
הוא חייך, זה מה שהוא רצה.
הוא חדר אליי בכוח סוחט ממני גניחות קולניות, סותם את פי עם אצבעותיו, בדיוק כמו שהוא אוהב, בדיוק כמו שאני אוהבת.
***
הוא נפל לצידי, מתנשף, מנשק אותי בכל גופי.
"את-הבחורה-הסקסית-ביותר-שפגשתי-בכל-חיי".הוא מלמל בין נשיקה לנשיקה.
גיחכתי.
התיישבתי, מתלבשת אט אט. מודעת לכך שהוא עוקב אחרי כל תנועה שלי.
"אתה כולך, חי 16 שנה… כמה בחורות כבר יצא לך לפגוש" שאלתי שאלה רטורית. "קום נשתה קפה" אמרתי.
הוא הוציא את חפיסת הסגריות מהמגירה, יוצא לפני למטבח. התיישבתי על הכסא בזמן שהוא הכין קפה, בוהה בכל שריר בגבו.
"זה לא כאילו את יותר גדולה.." הוא אמר וצחקנו.
"מה שנכון נכון," אמרתי ולגמתי מהקפה שלי.
כשהוא סיים שתי סגריות רצופות, וכשאני סיימתי את הקפה שלי, קמתי. הייתי צריכה כבר ללכת.
הוא ליווה אותי לדלת, נושק לשפתיי בעדינות, ופתאום המבט הרעב שהיה קודן בעיניו הפך למבט רך ושונה, הבטתי בו בפליאה. הוא חיבק אותי ואז פתח את נעילת הדלת.
לפני שהוא םתח את הדלת אמרתי "כרגיל, היה נדיר. אני אתגעגע אליך,ליאו"- בקול דרמטי.
הוא צחק.
"חחח סתומה, נראה אותך מחר בבצפר?"
"תראה אותי," אמרתי ופתחתי את הדלת, ושנייה לפני שהייתי בחוץ שנינו אמרנו יחד
"וזכרי לשמור אותנו בסוד"
"וזכור לשמור אותנו בסוד"
ואז הבטנו אחד בשנייה וצחקנו. שנייה אחרי זה דילגתי מבהירות במדרגות מטה.
תגובות (1)
נראה מעניין.
כל הכבוד על התיאןרים שממש נותנים לי תמונה ברורה מה קורה, כי יש סיפורעם שבהם יש בקושי תיאורים ואי אםשר להבין כלום.
מצפה להמשך