אהבה חסרת גבולות-הקדמה
עדי כץ-היי קוראים לי עדי כץ בת 17 כיתה י'א, אני גרה בתל אביב, כולם אומרים שאני ילדה חוצפנית, וזה נכון, יש לי שיער חום ארוך, חולה על כובעים, יש לי עגיל בטבור, אל תחשבו שאני זונה או משהו, פשוט אין לי בעיה להגיד הכל בפנים, אין לי הורים אני גרה בשכונת פשע עם אח שלי הגדול, אצל אישה שפעם הייתה שכנה של ההורים שלנו, הם נהרגו בתאונה.
שלומי כץ- אני שלומי, בן 20, אין לי הורים הם נהרגו, יש לי אחות קטנה שכל הזמן מסתבכת, זה לא שאני מסתבך אבל זה כדי לשרוד, יש לי שיער חום וגוף שירירי, אני גבוהה לעומת אחותי שהיא מטר שישים, אני ואחותי עובדים אצל ניסים- הוא מסדר לנו עבודות, אנחנו צריכים לעקוב אחריי אנשים ולדווח בחיים לא מצאנו את עצמנו הורגים מישהו ונקווה שזה לא יקרה גם.
דניאל מזרחי- אני דניאל בן 17 עובר לתל אביב, אבא שלי ברח כשהייתי קטן, אני חי עם אמא שלי, יש לי שיער שטני, וגוף שיריר, אני מעשן.
שי-לי בן עמי- קוראים לי שי-לי, אני בת 17 כיתה י'א, לומדת באורנים, אני עשירה ומרגישה כמו נסיכה אבל, אני מרגישה שכולם חברים שלי כי אני עשירה, ואני מחפשת חברה אמיתית, יש לי שיער בלונדיני וגוף יפה.
תגובות (2)
נשמע מעניין..
תמשיכיי